Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A revenit să “plătească” datoria

,,Am o datorie morală față de Petrolul”. Aşa a spus Dan Bucşa la revenirea, după trei ani, în haita petrolistă. El s-a referit la sezonul 2015-2016 atunci când Petrolul a retrogradat și a falimentat. Acum, Bucșa vrea să ajute formația petrolistă să promoveze în liga întâi. Jucătorul a evoluat în testul cu Petrolistul Boldești și se simte ca și cum nu ar fi plecat de la Ploiești.
Fotbalistul de 30 de ani a semnat până în vară cu formaţia ploieşteană. Este în urmă cu pregătirea fizică însă principalul Cornățeanu l-a folosit aproape tot meciul. Bucșa a evoluat ultima oară la Chiajna și nu dorește ca Petrolul să joace un eventual baraj de promovare cu gruparea ilfoveană.
Cornățeanu a folosit în testul de lângă Combinatul Brazi jucătorii care au evoluat mai puțin dar și numeroși juniori. Portarul Radu, fundașii Dobrea și Nicolae, dar și mijlocașii Enache și Bratu. Tot un fotbalist tânăr, Alex Stoica, a marcat trei din cele cinci goluri ale meciului. L-au mai completat atacantul Arnăutu și mijlocașul Saim Tudor. Antrenorul Petrolului le-a cerut fotbaliștilor să fie agresivi și să joace cât mai repede.
De partea cealaltă, trupa boldeşteană, antrenată de Marian Ilie, are în componență destui jucători care au îmbrăcat tricoul galben-albastru: Niţache, Badea, Tudor, Alecsandru, Niţescu şi Ilie. Sâmbătă, Petrolul va susţine ultima repetiţie înainte de debutul oficial din 2019. Va juca cu Gloria Buzău, liderul Seriei I din liga a treia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co