Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Generațiile de pe semicerc

Trei generații într-o echipă. Mihai, Silviu și Andrei Stănescu reprezintă trio-ul echipei de handbal CSM Ploiesti. La 74 de ani, bunicul Mihai vine cu experiența și spune că este în putere deoarece mănâncă sănătos. Vrea să mai lanseze handbaliști așa cum a reușit, de-a lungul anilor, cu Eliodor Voica, Iulian Stamate, Bogdan Voica și nu numai.
Silviu a preluat din temperamentul tatălui său și se agită foarte mult în timpul meciurilor. Este arbitru internațional și spune că este infinit mai greu ca antrenor decăt cu fluierul. Vrea să câștige întotdeauna și această deviză dorește s-o imprime și handbaliștilor săi.
Andrei joacă extremă sau centru și vrea să reușească pe semicerc. Îl inspiră germanul Uwe Gensheimer, de la Paris Saint Germain. El spune că tatăl său este mai dur decăt bunicul deoarece are așteptări foarte mari de la el.
Cei trei sunt implicați pe două fronturi: la Divizia A și la juniori 1. În liga a doua vor să promoveze în maxim doi ani, iar la juniori își doresc să căștige campionatul după ce sezonul trecut au ieșit vicecampioni naționali.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co