Sport

A zecea ediţie

Au renunţat la anumite preocupării specifice copilăriei şi se ocupă acum intens de tenisul de câmp! Este vorba despre 150 de copii, care participă le cea de-a zecea ediţie a concursului de tenis organizat pe cele 6 terenuri de la baza sportivă Fibec. Timp de 6 zile, pe trei categorii de vârstă, 10, 12 şi 14 ani, atât băieţi cât şi fete, participanţii vor încerca să se situeze pe un loc cât mai bun, având în vedere că pot câştiga până la 500 de puncte în clasament. Întreaga competiţie este „supervizată” de cunoscutul arbitru Iulian Cavarnaghi, cel care şi-a făcut un obicei în a participa la competiţii de acest gen.
Turneele organizate în această perioadă nu fac altceva decât să evidenţieze pregătirea pe care copii au făcut-o în primele luni ale anului. Organizatorii şi arbitrii consideră că astfel de competiţii sunt de fapt o modalitate de educaţie în spiritul fair play-ului. Şi cu toate acestea… pasiunea pusă în joc este aproape palpabilă.
Duminică după-amiază se va afla şi cine sunt câştigătorii turneului. Organizatorii au cupe, diplome şi premii substanţiale în materiale sportive specifice tenisului de câmp.
httpv://www.youtube.com/watch?v=QSknRa4Mq0o

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co