Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Academie de politie la valeni de munte

Dorm la cort, se trezesc la prima ora, fac inviorarea de dimineata si merg mai bine de 7 kilometri … pe jos. Este doar o mica parte din programul unei zile obisnuite pe care studentii din primul an de la Academia de Politie, il petrec la tabara de instructie de langa Vălenii de Munte. Decanii Academiei le-au pregatit studentilor si suprize – toate structurile din cadrul Ministerului de Interne au venit pentru o prezentare ca la carte a … armamentului din dotare.
Dupa o sesiune de examene la care concurenta a fost una acerba, proaspetii intrati la Academia de Politie spun ca acum … in tabara de instructie, se relaxeaza! Si-au dorit atat de mult sa intre la academie incat greul a devenit usor pentru fiecare dintre ei, inclusiv si pentru fete. Asta cu toate ca, programul nu este deloc unul usor.
Tabara de instructie militara de la Valenii de Munte are o traditie de 36 de ani. A inceput in urma cu 2 saptamani si se va incheia pe 18 septembrie cu un foc de tabara, dar si un spectacol organizat special. Anul acesta a fost cea mai mare serie de studenti numarand 650.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co