Actualitate

Concurs de hipism la Campina

Dacă la sfârşitul acestei săptămâni câmpinenii se vor putea bucura de Serbarile Toamnei, week-end-ul viitor, mai precis 25-27 septembrie vor putea fi martorii unui eveniment de excepţie:  Concursul Naţional de Sărituri peste Obstacole, Marele Premiu al Municipiului Câmpina. Acesta este organizat de Clubul Sport Horse Câmpina, Primăria Câmpina, Federaţia Ecvestră Română şi Sport and Special Events. Este primul concurs de hipism care se desfăşoară în oraşul nostru. S-au înscris cluburi din toate colţurile ţării. Ceea ce este cu adevărat o surpriză, este numărul cailor înscrişi în concurs. Peste 80. De treizeci şi ceva de ani, nu au mai fost atât de mulţi participanţi în concursurile de hipism desfăşurate la noi în ţară.
Evenimentul spotiv va avea loc la Baza Hipică Sport Horse de pe Dealul Muscel – zona Observator.  Startul se va da vineri, 25 septembrie la ora 9.00 cu prima probă, cea de amatori, cai debutanţi, călăreţi debutanţi. Festivitatea de Premiere va fi duminică, 27 septembrie , ora 16.30.
În cele trei zile de concurs publicul va fii răsfăţat cu tombole, premii şi multe alte surprize. Intrarea este liberă penru toată lumea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co