Actualitate

Accident cu 6 victime

Grav accident de circulaţie la ieşire din municipiul Câmpina, pe bulevardul Dacia. Marţi după-amiază, şoferul unui autoturism Logan, care circula dinspre Ploieşti către Câmpina, nu a redus viteza atunci când a intrat pe panta de la intrare în municipiu. Viteza neadaptată la condiţiile atmosferice a făcut ca şoferul Loganului să piardă controlul volanului şi să intre frontal într-o Dacie care circula regulamentar către DN1, pe contrasens. În urma accidentului 6 persoane au suferit vătămări corporale. Printre ele şi un copil de numai 3 zile.
Mai multe echipaje ale poliţiştilor, două ambulanţe şi pompierii de pe descarcerare au fost prezente pe bulevardul Dacia. În timp ce victimele erau transportate la spital, pompierii militari au avut grijă ca cele două autovehicule să nu fie cuprinse de flăcări.
Din punctul de vedere al poliţiştilor de la circulaţie, bulevardul Dacia reprezintă unul din punctele accidentogene. Şi totul pleacă de la viteza mare cu care unii şoferi intră în Câmpina.
În ceea ce priveşte victimele accidentului veştile venite de la Spitalul Judeţean Ploieşti sunt bune. Copilul în vârstă de trei zile a scăpat, se pare, nevătămat.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au tras concluzia că vinovat de producerea accidentului este şoferul Loganului.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Hfs1PKPoF7Y

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co