Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ca la razboi

Gălăgie mare în municipiul Câmpina în după-amiaza zilei de 10 martie. Oamenii se uitau curioşi în stânga şi în dreapta, încercând să-şi dea seama ce se întâmplă. Vine războiul?
Administraţia locală câmpineană a investit anul trecut o sumă destul de importantă pentru înlocuirea sistemului de înştiinţare/ avertizare a populaţiei cu unul electronic, în locul celui vechi, care era electric. Avantajul noului sistem, dotat cu 7 sirene montate pe mai multe instituţii din Câmpina, este acela că îi permite utilizatorului să transmită informaţii populaţiei, prin intermediul unui microfon, aflat în biroul şefului B.S.U. Sistemul a fost testat şi funcţionează aşa cum trebuie. Bine ar fi să nu avem motive să-l folosim. Oricum, minutele bune de gălăgie, i-a făcut pe câmpineni să se întrebe ce se întâmplă.
Chiar dacă acum suntem dotaţi cu un sistemul de înştiinţare/ avertizare a populaţiei performant, asta nu înseamnă că se va renunţa la cel vechi, electric, care funcţionează aşa cum trebuie şi la această oră.
httpv://www.youtube.com/watch?v=L2_77o8R9B8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co