Actualitate

Accident grav pe DN1

Grav accident de circulatie azi dimineata pe DN1 in dreptul localitatii prahovene Puchenii Mari. Un barbat de 44 de ani care statea pe marginea soselei la o distanta considerabila de prima banda a fost ranit grav de un autoturism care a incercat sa evite impactul cu un tir. Autoturismul condus de o soferita de 23 de ani, incepatoare,mergea pe prima banda cand de pe a doua banda, soferul unui tir a semnalizat ca vrea sa depaseasca. Tirul a acrosat autoturismul  , iar soferita a tras de volan dreapta si a intrat in plin intr-un barbat care statea pe marginea drumului si intr-un autoturism stationat langa acesta. Imediat la fata locului a ajuns si un elicopter al Politiei de la unitatea speciala de aviatie, care a aterizat pe sosea si a preluat ranitul, dupa ce vreme de mai multe minute, medicii de pe ambulanta incercasera sa-l resusciteze.
Circulatia a fost oprita vreme de 50 de minute, drept pentru care in ambele sensuri de mers, pe DN1 s-a creat o mare coada de masini pe mai multi km.
Politistii cerceteaza acum modul in care s-a produs accidentul si incearca sa stabileasca cine se face vinovat de acesta.
httpv://www.youtube.com/watch?v=s6M8qsZs7tg

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co