Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Demolare in Busteni

În Buşteni a început acţiunea de demolare a coteţelor ridicate ilegal pe domeniul public. Dis de dimineaţă o echipă a primăriei, împreună cu mai mulţi muncitori, a mers în cartierul Silva pentru a pune la pământ anexele gospodăreşti. „Nu va rămâne nimic în piciare”, spun reprezentanţii administraţiei locale. Oamenii au primit înştiinţări din timp, aşa că nu au fost luaţi prin surprindere. De-a lungul anilor, în spatele blocurilor, s-au ridicat, rând pe rând, tot felul de construcţii de lemn, în care oamenii îşi tineau animalele. Acţiunea de astăzi i-a bucurat pe unii, iar pe alţii i-a revoltat. O parte dintre ei s*au bucurat la apariţia echipei Primăriei, deoarece au scăpat de mirosul insuportabil şi acum pot merge la marginea pădurii să se relaxeze. Cei care aveau ridicate anexele s-au supărat, pentru că acolo îşi creşteau animalele şi îşi depozitau o parte din lucruri.
Până la 1 iulie, toate coteţele din Buşteni vor fi puse la pământ. Administraţia locală are mai multe planuri cu aceste locuri. Unul dintre ele îl reprezintă atribuirea unor terenuri tinerilor din oraş pentru case. Tot aici, reprezentanţii Primăriei s-au gândit ca cei care au avut coteţe să-şi ridice garaje, cu beciuri şi se vor realiza foişoare.
Astăzi, în cartierul Silva, au fost demolate peste 150 de coteţe. Acţiunea administraţiei locale nu se va opri aici. În maxim 3 luni de zile, în staţiune vor fi puse la pământ toate aceste anexe gospodăreşti  ridicate ilegal de oameni la marginea pădurii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=KRXYBBNcD3I

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co