Politica

Acuzații de profit politic de pe urma panicii

Deputatul Cătălina Bozianu a luat atitudine, astăzi, împotriva politicienilor care au încercat să câștige capital de imagine prin inducerea panicii. Parlamentarul a făcut referire la reacțiile avute de unele autorități locale în preajma recentului cod portocaliu de vreme rea.

“Oricât ar încerca să se ascundă în spatele erorilor din prognoză, este evident faptul că primarii au încercat să profite de situație pentru a câștiga capital de imagine. În loc să abordeze situația cu calm, să taie elanul goanei după audiență al posturilor naționale de știri, primarii, autoritățile în general, au turnat gaz pe foc, în speranța că românii se vor lăsa impresionați de heirupismul lor. Dragi colegi, consider această abordare intolerabilă, de-a dreptul o insultă la adresa cetățenilor acestei țări. Fac, de aceea, un apel la toți oamenii învestiți cu autoritate: luați mâna de pe butonul de panică! Românii apreciază calmul, profesionalismul și eficiența, și nu isteria de imagine care le provoacă pierderi”, a rostit, între altele, de la tribună, Cătălina Bozianu.

Deputalul a dat ca exemplu isteria care a generat blocarea traficului în Capitală și probleme în multe alte orașe mari din sud, printre care Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co