Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Cătălina Bozianu, în mijlocul fraților de peste Prut

Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, a fost prezent, zilele trecute, în Basarabia. Alături de alți membri ai Partidului Mișcarea Populară l-a însoțit pe președintele Traian Băsescu în mijlocul fraților de peste Prut.
“Chișinău-Soroca-Ialoveni-Costești a fost traseul străbătut de echipa noastră, umăr la umăr cu partenerii noștri din Partidul Unității Naționale (PUN), formațiune al cărei președinte de onoare este nimeni altul decât Traian Băsescu. Ne-am întâlnit cu oameni obișnuiți ale căror inimi bat românește și care visează la ziua în care se vor uni cu patria-mamă.
Am văzut credință în acest ideal național pe care ni l-am asumat și noi, cei din PMP, ca proiect de țară. Am văzut speranță că el se va îndeplini cât mai repede. Am văzut oameni care, chiar dacă țara lor nu a atins nivelul de dezvoltare de dincoace de Prut, se străduiesc să pună în valoare ceea ce Basarabia are mai bun: produse, tradiții, locuri. Îndrăznesc să spun chiar că avem de învățat de la frații basarabeni în această privință”.

a scris, între altele, pe pagina sa de facebook, deputatul Cătălina Bozianu, care a concluzionat că vizita are darul de a-i face să se simtă parte a unui mare proiect: unirea Basarabiei cu Țara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co