Sport

Altul la rând

Petrolul va porni în 2015 cu un alt antrenor principal pe banca tehnică. Care poate fi Flavius Stoican, Claudiu Niculescu sau una din variantele ținute la secret. Discuții neoficiale cu cel care va pregăti “lupii” au mai fost însă acestea sunt, acum, la liber. Asta după ce clubul petrolist și Gigi Mulțescu și-au reziliat, de comun acord, colaborarea. FC Petrolul a anunțat în mod oficial despărțirea de Mulțescu după ce aceasta era până acum doar verbală.

Fiind liber de contract “Smurdul” a declarat că la acest moment nu are nicio ofertă. Și după plecarea din “haită” îi este greu să mai antreneze în liga întâi din cauza faptului că nu există cale de comunicare cu conducătorii cluburilor. Despărțirea de Mulțescu îi va bucura pe unii dintre fotbaliștii Petrolului care nu avut o relație bună cu antrenorul de 63 de ani. Aceasta poate fi principala cauză pentru care Mulțescu n-a rezistat la Ploiești.

Gheorghe Mulțescu a revenit la Petrolul la jumătatea lunii septembrie când l-a înlocuit pe Răzvan Lucescu. De atunci și până la finalul anului a strâns opt victorii, patru egaluri și o singură înfrângere, la debut, contra Stelei. Cel mai experimentat antrenor la gruparea petrolistă pe locul trei în campionat și calificată în semifinalele Cupei României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co