Actualitate

Amenzi de 10.000 de lei pentru locatarii care nu-și repară țevile

Noua lege a asociațiilor de proprietari aduce amenzi usturătoare pentru locatarii de la bloc care nu își întrețin și nu își repară instalațiile sanitare, provocând, astfel, pagube vecinilor.
Contravenția, în acest caz, ajunge la 10.000 de lei și este aplicată de către Inspectoratul de Stat în Construcții. Nu toate modificările aduse de această lege sunt însă benefice pentru asociațiile de proprietari.
Președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari Habitat, Mihai Mereuță, a criticat, astăzi, virulent actul normativ în fața administratorilor de bloc din Ploiești și din Prahova.
Președintele Ligii Habitat, Mihai Mereuță, condamnă prevederea din noul act normativ din domeniu care interzice organizarea unei asociații de proprietari pentru mai multe blocuri. Totodată, Mihai Mereuță a atras atenția că amenzile extrem de mari instituite pentru asociații sunt absurde.
La fel de absurd este considerat și articolul din lege care obligă conducerea asociației de proprietari să afișeze la avizier 20 de documente care nu încap nici măcar pe un perete întreg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co