Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Grozav lângă Grozavu?

”Mai bine joc la Petrolul sau U Cluj”. Așa a spus Gicu Grozav, după ce a fost întrebat dacă acceptă condițiile de la Dinamo. Grozav nu a fost mulțumit de oferta ”câinilor” spunând că este tentat să meargă la echipele unde a pus suflet.

Una dintre ele este Petrolul, iar fotbalistul nu a uitat perioada petrecută la Ploiești. Unde s-a simțit excelent fiind unul din favoriții tribunelor. La acest moment, Grozav este liber de contract și, recent, selecționerul României, Cosmin Contra, s-a supărat pe atacant deoarece nu a mers acolo unde i-a recomandat.

Supărarea lui Contra a venit în condițiile în care Grozav este unul din jucătorii săi preferați și vrea să se bazeze pe el în meciurile din Liga Națiunilor. Pentru Leo Grozavu, actualul antrenor al Petrolului, ar fi grozav ca jucătorul, care va împlini 28 de ani peste câteva zile, să fie readus în haită. Și pentru club ar fi o lovitură de imagine însă va fi greu de realizat chiar dacă la echipă sunt salarii și de peste 3.000 de euro.

Cu sau fără Grozav, principalul Grozavu trebuie să ducă Petrolul în pima ligă. Pe galben-albaștrii îi așteptă un nou meci de campionat. Vineri după-amiază, pe teren propriu, ei joacă cu băcăuanii de la Aerostar și sunt obligați să bată, mai ales după rateul de la Cluj. Pentru acest meci tichetele de intrare sunt disponibile, de astăzi, la punctul de vânzare de la stadion. Biletele au aceleași prețuri și sunt la comercializare în fiecare zi, inclusiv vineri, 28 septembrie, până la ora de start a partidei.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co