Actualitate

Amenzi usturatoare

Cine a pornit astăzi la drum şi nu a avut actele în regulă sau starea tehnică a maşinii bună, a avut parte de o surpriză. O echipă formată din poliţişti sinăieni şi inspectori RAR au verificat la sânge maşinile care tranzitau staţiunea Sinaia. Întâi actele au fost luate la control, după care autoturismele. Cine a avut totul în regulă a plecat mai departe fără nici o probleamă, însă şoferii ale căror maşini prezentau defecţiuni s-au ales cu amenzi şi cu taloanele ridicate.
Poliţiştii sinăieni au stat toată ziua pe DN1, acolo unde au oprit maşinile şi le-au verificat. Ca de fiecare dată, agenţii au depistat în trafic autoturisme cu probleme la sistemul de direcţie sau cel de frânare.
Prin efectuarea acestor controale, agenţii de la poliţia rutieră din Sinaia doresc reducerea numarului de evenimente rutiere cu consecinte grave, produse din cauza deficientelor. Poliţiştii vă sfătuiesc să nu plecaţi la drum cu defecţiuni la maşini şi fără inspecţia tehnică periodică efectuată. De asemenea, asigurarea este obligatorie, precum şi rovinieta dacă circulaţi pe drumurile naţionale.
httpv://www.youtube.com/watch?v=CNAk0voP3SQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co