Actualitate

Gradinitele din Sinaia fac inscrieri

Ca şi alte oraşe din ţară, Sinaia se confruntă cu problema locurilor din grădiniţe. Aşa că, cei care doresc să prindă pentru prichindeii lor un loc în grupele de la grădiniţele sinăiene trebuie să se grăbească. Şi anul acesta se va repeta situaţia din 2008. Adică se vor depune multe cereri , care vor depăşi numărul de locuri prevăzute în unităţile care se ocupă de preşcolari. Aglomeratia din gradinite pentru anul scolar 2009-2010 este cauzata mai ales de numarul mare al solicitarilor din partea “candidatilor” cu varste cuprinse intre trei si sase ani.
La grădiniţa cu program prelungit, Floare de Colţ, anul acesta se vor primi numai 15 copii pentru grupa mică, iar la celelalte grădiniţe din oraş vor avea prioritate copiii de grupă mare, pregătitoare.
Cosmarul inscrierilor la gradinite se repeta an de an, multi dintre parinti temandu-se ca vor ramane pe afara, intrucat numarul locurilor este mai mic decat cel al solicitarilor. Aşa că, grăbiţi-vă pentru a fi siguri că prichindelul dumneavoastră va avea un loc la grădiniţă. Grădiniţa Floare de Colţ va face înscrieri până pe 1 martie. Pentru a vă înscrie copilul la grădiniţă sunt necesare următoarele acte:  copie după certificatul de naştere al copilului şi al părintelui, adeverinţă de salariat şi o cerere tip.
httpv://www.youtube.com/watch?v=zeftGOST-ds

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co