Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Aniversare cu porțile închise la Colegiul “Spiru Haret”

Ziua Colegiului “Spiru Haret” din Ploiești a fost sărbătorită astăzi cu porțile ferecate și cu măsuri extreme de pază. Atât elevii, cât și profesorii au încercat însă să uite pentru moment de incidentul groaznic care i-a adus în atenția opiniei publice și să aniverseze cei 168 de ani de la nașterea mentorului învățământului românesc.
Chiar și în aceste condiții, conducerea Colegiului a organizat aici o vizită a elevilor de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială “Radu Stanian”, cărora le-a prezentat, pe lângă oferta școlii, și activități extrașcolare care se derulează aici. Tot astăzi, la ceas de sărbătoare, Trupa de teatru “Crai Nou” a unității de învățământ a jucat în fața elevilor piesa “Păpuși Reciclate”.
Astăzi s-a desfășurat la Colegiul “Spiru Haret” și premierea câștigătorilor concursului de eseuri de către Comitetul de părinți, elevii primind cărți, excursii și tabere pentru performanțele lor. Ziua aniversară s-a încheiat cu parada învingătorilor, unde fiecare elev care a primit distincții le-a vorbit colegilor despre premiile obținute și despre eforturile depuse pentru a ajunge la acest nivel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co