Social

Apel public făcut de salariații TCE Ploiești

Situația dezastruoasă în care se află societatea Transport Călători Expres Ploiești i-a adus la disperare pe angajați. Au făcut sesizări repetate către municipalitate, au protestat chiar public și nu au obținut repunerea pe roate a societății. Mai mult, faptul că, după ultimele discuții, una dintre măsurile organizatorice face referire la un val de disponibilizări, i-a nemulțumit și mai mult și i-a determinat să facă un apel public către autoritățile locale, în care reclamă faptul că acest coplaps financiar în care a ajuns TCE este generat „de cei care au decis ca în Ploiești să se circule gratuit și care nu au contestat deciziile Curții de Conturi, care au stabilit un abonament cu o valoare simbolică și care nu au văzut unde se îndreaptă societatea stând pasivi.”
“VĂ RUGĂM, DOMNILOR CONSILIERI LOCALI SĂ VĂ PRIVIȚI ÎN OGLINDĂ și să ne spuneți dacă vă place ce vedeți. VĂ RUGĂM SĂ SPUNEȚI CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI PLOIEȘTI CĂ DORIȚI SĂ DISTRUGEȚI R.A.T.P-ul și că aveți alte interese cu transportul în comun. DACĂ NU AVEȚI ALTE SCOPURI, SALVAȚI SOCIETATEA DE TRANSPORT UNDE SUNTEȚI ACTIONARI UNICI. Sperăm să nu fim al doilea CSM și tot din cauza celor două persoane Doamna Crăciunoiu, Doamna Măntoiu! Consilierii locali sunt mandatați să apere drepturile ploieștenilor. APĂRAȚI-LE SALVÂD TCE-ul”.
se arată în Apelul către Direcția Economică, Direcția Juridică, consilieri locali PSD, PNL, ALDE, PMP făcut de cei peste 1000 de salariați ai societății TCE Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co