Actualitate

Aproape de finalizare

Mulţi ani s-au plâns câmpinenii că au o groapă de gunoi, chiar lângă oraşul în care locuiesc. Aşa că, atunci când a venit timpul, ea a fost închisă. Nu doar că nu s-a mai depozita gunoi menajer ci chiar s-a trecut la transformarea zonei. Se lucrează din plin şi nu mai este mult până când ceea ce era odată un munte de gunoi va deveni un adevărat loc de promenadă, de ieşire la iarbă verde, pentru câmpineni, şi nu numai.
Lucrarea de închidere a fostei rampe de la Câmpina nu merge, totuşi, la fel de uşor cum se aşteptau cei care au câştigat contractul. Mai sunt câteva izvoare care creează probleme. Probleme care pot fi rezolvate. Ce este bine … faptul că au fost deja instalate captatoarele de gaze, captatoare care fac ca zona să fie mult mai sigură.

Fosta rampă de gunoi a municipiului Câmpina a început, deja, să prindă o culoare de verde. Şi va continua să facă acest lucru. Cert este însă un lucru: abia peste 20-30 de ani, zona va putea fi folosită de administraţia locală pentru diverse planuri de investiţii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co