Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Da sau nu

Da sau nu? Sunt oamenii înşelaţi la cântar de comercianţii din piaţa centrală din Câmpina? Unii cred că nu. Alţii cred că da! Cert este un fapt: există suspiciunea, o suspiciune care este susţinută de numărul destul de mare al reclamaţiilor făcute de către cumpărători. Câmpinenii nu prea ştiu ,însă, un aspect: oricând pot verifica dacă au fost sau nu înşelaţi la cântar.
Cei care au ceva de spus în ceea ce priveşte activitatea din piaţa din Câmpina… au spus! Acum rămâne de văzut dacă cei care sunt în cealaltă parte a cântarului au înţeles mesajul.
Ultima soluţie? Dosare penale din „partea” Poliţiei Economice, ai cărei reprezentanţi au fost prezenţi la întâlnirea cu cea mai mare marte a celor care comercializează produce în piaţa din Câmpina. Ce cred, însă, oamenii?
Se fură sau nu se fură la Cântar? O întrebare la care cei mai mulţi cumpărători ştiu răspunsul. Ceea ce nu ştiu este că în interiorul pieţei există un loc unde por verifica dacă au fost înşelaţi sau nu. Un loc unde pot reclama faptul, dacă a avut loc.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co