Actualitate

Arnautovic, mandru și fericit

“Ne dorim măcar o victorie ca să nu spună lumea că n-am meritat calificarea”. Era obiectivul impus de antrenorul Vladimir Arnautovic după debutul ratat în șaisprezecimile EuroCup. Însă principalul campioanei României la baschet masculin nu se gândea vreodată că acest minim succes va fi maxim. Pe terenul Valenciei, deținătoarea trofeului. Este și cea mai frumoasă victorie a lui Arnautovic din cariera sa de antrenor.

“Dado” a spus după megasuccesul din Spania că tot lotul este mândru și fericit. Asta mai ales că, susține Arnautovic, probabil nici o altă echipă românească nu va mai obține prea curând un asemenea rezultat. Dacă în alte meciuri antrenorul ploieștean era dezamăgit de echipă, acum a vorbit la superlativ. El a spus că victoria aparține unei echipe unite care a jucat din primul până în ultmul minut și nu s-a temut de numele adversarului.

Spaniolii au suferit una dintre cele mai dureroase și neașteptate înfrângeri din istoria clubului după cum spunea antrenorul lor, croatul Velimir Perasovic. Valencia a jucat până acum 66 de meciuri în EuroCup și a pierdut doar de șase ori, ultima oară, aseară, în fața ploieștenilor.

Săptămâna viitoare, la Ploiești, “liliecii” vin să-și ia revanșa, dar alb-albaștrii vor să confirme lupta câștigată sub panourile spaniole.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co