Actualitate

Asigurarea locuintei, o necesitate

Ultimul seism nu a produs daune materiale sau victime, însă a creat panică în rândul populaţiei. Teama de a rămâne fără locuinţă nu a fost suficientă pentru a-i determina pe oameni să apeleze la cel mai îndemână instrument de protecţie – asigurarea. Cu toate că majoritatea recunosc că poliţa este importantă şi necesară, prea puţini ajung să-şi asigure locuinţa. Reprezentanţii firmelor de asigurări de pe Valea Prahovei spun că foarte puţine persoane şi-au încheiat poliţe. Oamenii îşi dau seama de importanţa acesteia abia după ce locuinţa este afectată, însă atunci este prea târziu. În schimb, dacă au asigurarea încheiată, pot sta liniştiţi, deoarece asiguratorul îi despăgubeşte.
Asigurările facultative pentru locuinţe sunt de mai multe tipuri, iar preţurile variază în funcţie de riscurile încadrate în poliţă. Cele mai multe persoane încheie benevol asigurări CASCO pentru maşini, însă prea puţini se gândesc şi la locuinţe. Asta, în ciuda faptului, că asigurările tip CASCO pentru maşini sunt mult mai scumpe decât cele pentru imobile.
Suma cuprinsă în poliţa de asigurare se plăteşte anual, în mai multe tranşe. Mai mult, asiguratorii au scos pe piaţă tot felul de oferte. La încheierea asigurării puteţi beneficia de reduceri la poliţia de asigurare sau în contract vă pot fi încadrate mai multe riscuri, la acelaşi preţ. Specialiştii vă îndeamnă să încheiaţi astfel de poliţe, deoarece în cazul unui dezastru veţi fi despăgubiţi şi vă veţi putea reface locuinţa cu banii primiţi de la compania de asigurări.
httpv://www.youtube.com/watch?v=4wt8zc5wTZo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co