Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a facut vazuta

Supărată foc pe sistemul sanitar! Asta se poate spune Felicia Florica Tatu. De 21 de ani, din Măgureni, care în dimineaţa zilei de 27 aprilie s-a hotărât să se facă auzită. Cum? Urcându-se la mai bine de 35 de metri, pe un releu de telefonie, situat în Cocorăştii Caplii. Şi ameninţând că se aruncă de acolo dacă nu vin reprezentanţii procuraturii. De ce a făcut tânăra acest gest? Din cauza faptului că fetiţa sa, de doar 7 ani, care a fost lovită de o maşină în urmă cu 2 săptămâni, a fost externată mult prea repede.
La baza stâlpului a fost prezent şi soţul femeii, care îi ţinea partea. Nu de alta, dar… nu se face dreptate!
Poliţiştii şi cei de la ISU au încercat să convingă femeia să coboare de pe stâlp. Mai bine de o oră. Fără rezultat însă. În acest timp localnicii din Cocorăştii Capli se uitat la Felicia Tatu ci ajutorul unui binoclu şi comentau.
Şi Gheorghe Iarca, primarul comunei a fost chemat la faţa locului. A încercat să convingă femeia să coboare de pe releu, însă fără rezultat. Nu i-a mai rămas decât să aştepte până la sosirea unui negociator.
Aflând că subcomisarul Dumitru Voinea şi primarul Gheorghe Iarcă vor merge la spital pentru a lămurii situaţia, soţul Feliciei a pus mâna pe telefon şi a încercat să o convingă să coboare de pe releu. Înainte de a se întâmpla vreo nenorocire..
Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost tot timpul prezenţi în apropierea releului de telefonie mobilă. Însă nu au intervenit, dintr-un motiv foarte simplu: automacaraua nu ajungea până la femeie.
În cele din urmă reprezentanţii presei au fost cei care au convins-o pe Felicia Tatu să coboare de pe releu. Ceea ce are de spus va ajunge acolo unde trebuie prin intermediul televizoarelor şi ziarelor. Şi… s-a întâmplat! Femeia a coborât şi a spus clar ceea ce are pe suflet.
 „Sunt mamă şi mă doare sufletul!”  O expresie pe care localnicii din Cocorăştii Capli au îmbrăţişat-o din prima. Sunt de partea femeii, care nu încearcă decât să-şi vadă copilul jucându-se iar.
Felicia Tatu a ajuns în siguranţă pe pământ. A fost luată de echipajul poliţiei şi s-a mers la spital unde a stat de vorbă cu medicul care a externat fetiţa de 7 ani. A fost lămurită că în astfel de cazuri nu este nevoie ca pacientul să rămână în spital. Fractura de bazin se poate „rezolva” şi acasă. În ceea ce priveşte latura contravenţională a faptei femeii, poliţiştii au hotărât că un simplu avertisment este suficient. Nu de alta, dar situaţia s-ar putea repeta.
httpv://www.youtube.com/watch?v=_funAuXGzpk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co