Actualitate

Atentie unde va parcati masina

Agenţii comunitari din Sinaia au din ce în ce mai mulţi „clienţi” atunci când vine vorba de blocarea roţilor autovehiculelor. O demonstrează cifrele. La nici două luni de la începutul noului an, au fost blocate peste 250 de maşini. Cei mai conştiincioşi sunt sinăienii, pentru că respectă reglile de circulaţie şi parchează numai în locuri special amenajate. Turiştii, însă, lasă de dorit. Nu ţin cont de indicatoare şi îşi opresc maşinile pe trotuare,acolo unde încurcă traficul pietonal. Aici, intervin agenţii comunitari, care montează „caracatiţele galbene” pe roţile maşinilor. 
Nici incidentele nu lipsesc. Sunt şoferi care îşi găsesc roţile maşinilor blocate, însă nu sună pentru a veni echipa şi  dau jos singuri dispozitivul de blocare. Aşa s-a întâmplat zilele trecute, când agenţii comunitari au găsit caracatiţa galbenă aruncată şi deteriorată. Şoferul în cauză nu va scăpa prea uşor. Poliţia Rutieră are datele maşinii şi pentru fapta sa va trebui să plătească o amendă usturătoare, mult mai mare în comparaţie cu taxa de deblocare.
Trebuie să ştiţi că a fost schimbat regulamentul de blocare şi deblocare al autoturismelor. Mai exact, la ultima şedinţă de consiliu, aleşii locali au stabilit ca echipa Poliţiei Comunitare să intervină numai până la orele 22.00. Asta înseamnă că maşinile nu vor mai fi blocate noaptea. De asemenea, sunt exceptate de la regulamentul privind blocarea şi deblocarea:  Salvările, maşinile Pompierilor şi ale Poliţiei. În schimb, taxa a rămas aceeaşi, adică  70 de lei pentru deblocarea roţii pe loc sau 100 de lei în 24 de ore.
httpv://www.youtube.com/watch?v=XWO83Tmw7O4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co