Actualitate

A murit langa biserica

Acestea au fost imaginile pe care le-au văzut câmpinenii în după-amiaza zilei de 18 februarie, în imediata apropiere a bisericii Sfânta Paraschieva. Imediat după ce bătrânul în vârstă de 83 de ani s-a prăbuşit la pământ, trecătorii au pus mâna pe telefoane şi au sunat la 112. Un echipaj de la ambulanţă a sosit în scurt timp lângă biserică şi au început procedurile de resuscitare a bătrânului.
Aproape 45 de minute s-au chinuit cei de la ambulanţă să-l readucă pe Rudolf Kremer la viaţă. În acest timp femeia care îl îngrijea în casa sa de la Sinaia, le-a spus poliţiştilor că tocmai îl externase din spital şi că intenţionau să ia un maxi-taxi de la autogară. La care însă nu au mai ajuns.
În tot acest timp asistenţii medicali încercau tot posibilul pentru ca bătrânul să fie readus la viaţă. După 45 de minute au renunţat! Rudolf Kremer a fost declarat decedat.
Probleme cu inima, combinate cu un consul de alcool destul de mare. Aceasta a fost părerea femeii care în însoţea pe bătrân.
Faptul că a murit chiar lângă gardul bisericii a făcut ca bătrânul să aibă tot timpul o lumânare la cap, pe care casierul bisericii a ţinut să o aprindă imediat.
După ce ambulanţa a plecat, a venit rândul poliţiştilor să se ocupe de caz. Cum nu se poate spune cu exactitate cauza morţii, trupul neînsufleţit al bătrânului va fi supus necropsiei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=PJMOkrC-oOY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co