Actualitate

Au acces spre primul succes

Petrolul Ploieşti va susţine mâine după-amiază, primul meci în deplasare din actualul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor.

„Lupii” o vor întâlni pe C.S. Baloteşti, iar confruntarea se va desfăşura pe stadionul „Concordia” din Chiajna. C.S. Baloteşti, organizatoarea acestei întâlniri, a anunţat faptul că intrarea spectatorilor va fi liberă, suporterii Petrolului având rezervată o întreagă peluză. Pentru a evita eventuala aglomeraţie produsă la faţa locului, tichetele de acces se vor distribui, în mod gratuit, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, precum şi la magazinul oficial al clubului, astăzi, iar mâine până la ora 16.00.

În măsura disponibilităţilor, invitaţiile se vor găsi şi la stadionul „Concordia”, înaintea jocului. Fanii petroliști se organizează pentru ca echipa să aibă o susținere cât mai puternică la Chiajna. Cei de la Peluza I Ilie Oană pun la dispoziția suporterilor un autocar pentru cei care doresc să fie alături de Petrolul și la această partidă.

Astfel, cei care vor să facă deplasarea cu mașinile proprii, sunt așteptați vineri, la ora 15.30, la stadion, locul de unde se dorește deplasarea în coloană. Prețul deplasării este de 15 lei, dus-întors. Și cei de la Peluza Latină îndeamnă oamenii să meargă în număr cât mai mare la meci. Potrivit acestora, sunt 300 de invitații în sectorul rezervat lor, iar ei își doresc ca toate acestea să fie epuizate. Pentru acest joc antrenorul Leo Grozavu nu se va baza pe patru jucători. Vali Țicu și Andrei Rus sunt la naționala României under 19, Paul Antoche este în program de recuperare, iar Alex Ciocălteu este suspendat după eliminarea din prima rundă. Ciocălteu a fost sancționat cu o etapă de suspendare și 530 de lei amendă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co