Actualitate

Au dat iama în țiței

Rețea destructurată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova si politiști au făcut, ieri, 14 percheziţii domiciliare într-un dosar de furt de produse petroliere şi evaziune fiscală. Descinderiile au avut loc la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţete Prahova şi Buzău.

În urma percheziţiilor domiciliare, într-o parcare privată din comuna Brazi a fost identificată terminaţia unei instalaţii artizanale subterane racordată la o conductă aparţinând unei societăţi din domeniul petrolier.

Totodată, la un punct de lucru al două societăţi comerciale, a fost identificată cantitatea de circa 30.000 litri produs petrolier. De asemenea, de la sediul societăţilor percheziţionate au fost ridicate înscrisuri.
7 persoane au fost aduse la parchet pentru audieri. Faţă de una dintre acestea, procurorii au dispus măsura controlul judiciar pentru 60 de zile. Alte două persoane au fost reţinute, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co