Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au făcut serbarea la bazinul de înot

Elevii din clasa a II-a D știu deja să înoate. Cei din clasa întâia D poartă încă materiale ajutătoare. Sunt cele două clase cu profil integrat de înot de la Școala Ion Câmpineanu din Câmpina. Au făcut o serbare comună, în apă, unde au demonstrat părinților și reprezentanților Primăriei, principalul sponsor, ce au învățat ei la bazin. Petrec aici patru ore pe săptămână, alături de profesorul Ileana Safta. Le place la nebunie în apă, au învățat să înoate în mai multe stiluri și participă la concursuri.
Clasa de înot este ”protejata” Primăriei, care cumpără echipamente sportive complete pentru fiecare elev, plătește transportul la bazin și le face și cadouri, cum s-a întâmplat și la această serbare. După ce au făcut o demonstrație, ei au primit o pungă cu jucării și rechizite din partea primarului Horia Tiseanu.
Clasele de înot au început să funcţioneze la Şcoala Gimnazială “Ion Câmpineanu” în urmă cu doi ani, după îndelungate demersuri ale administraţiei locale.
Acum se dovedește că decizia înființării lor este una foarte benefică. Copiii din cele două clase au învățat să înoate corect și își doresc să continue așa până în clasa a opta. Există, însă, și o problemă. La clasa a doua, de exemplu, copiii au fost anunțați că anul viitor vor avea un alt învățător, al patrulea pentru cei mai mulți dintre ei.
Conducerea școlii ne-a dat asigurări că încă se discută pe marginea acestui subiect și că dorința copiilor de a continua cu același învățător va fi luată în seamă. Vom reveni pe marginea acestui subiect.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co