Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au furat curent electric din banii publici

Şi-au construit vile de toată fumuseţea în Sinaia, însă când a venit vorba despre iluminat, au preferat să fure curent din banii publici. Mai mulţi bucureşteni care au locuinţe de vacanţă în cartierul Cumpătu, zona Zamora, au preferat să-şi ilumineze curţile fără a cere avize. Au cumpărat lămpi şi le-au montat pe stâlpii stradali care alimentează locuinţele din zonă cu energie electrică.
Reprezentanţii Primăriei Sinaia şi-au dat seama de ilegalitate, după ce au văzut costurile ridicate ale iluminatului public din acea zonă. Aşa că, au mers pe teren şi au vrut să vadă dacă bănuielile sunt reale. Au rămas uimiţi când au descoperit 44 de lămpi montate ilegal de stâlpi.
Primăria nu se opri aici cu această acţiune. Va depune plângere penală la Parchet împotriva celor care au furat curent electric. Astăzi, au fost demontate 15 lămpi, iar în următoarele zile vor fi date jos de pe stâlpi şi celelalte.  Pentru a se asigura că nu mai există astfel de cazuri în staţiune, reprezentanţii administraţiei locale vor merge pe teren şi vor verifica dacă lămpile de pe stâlpi sunt montate ilegal. Mâine, când bucureştenii din zona Zamora, cartierul Cumpătu, vor veni la casele de vacanţă se vor trezi fără lămpi, dar şi cu plângere penală înaintată de Primărie. Culmea, toţi sunt oameni de afaceri cu mulţi bani sau au funcţii importante la diferite instituţii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=iZpw1iOHH3Y

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co