Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Protest la Magureni

„Voi cu banii, noi cu Dumnezeu”…”Vrem dezvoltare, nu demolare”… „Viaţa noastră pentru voi nu contează”… „Opriţi deşertificarea zonei. Nu ne distrugeţi izvoarele”… „Protejaţi mediul, nu afacerile”… Iată doar câteva din lozincile celor aproximativ 1.000 de locuitori ai comunei Măgureni, care au ieşit din nou în stradă pentru a se opune lucrărilor de transformare a unui deal într-o carieră de piatră. Oamenii spun că fost minţiţi în momentul în care şi-au vândut terenurile, atunci fiindu-le promis că în zonă va fi amenajat un azil de bătrâni, o pistă de motocros, staţie pentru îmbutelierea apei plate,  sat de vacanţă, ori fabrică de mase plastice. Nicidecum…o carieră de piatră.
Supăraţi de atâtea neconcordanţe, oamenii nici măcar nu mai sunt impresionaţi de cele 120 de locuri de muncă care urmează a fi oferite la carieră. Ei sunt hotărâţi să oprească lucrările, cu orice preţ. Se pare insă că … sorţii nu prea sunt de partea lor.
Cei de la mediu au venit ieri în faţa localnicilor din Măgureni pentru că o dezbatere publică a fost necesară. Au spus că vor consemna părerea oamenilor şi în 15 zile va fi luată decizia finală.
S-a vorbit mult, însă localnicii au mai spus că peste două săptămâni, atunci când vor afla decizia finală, vor ieşi, dacă este nevoie, cu topoarele în stradă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=qZ91jsrHXo0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co