Actualitate

Au petrecut Pastele pe munte

Sute de turişti, dornici să ia o gură de aer curat, au ales să petreacă prima zi de Paşti în aer liber. Au luat masa de dimineaţă alături de rude şi apoi au urcat pe munte cu prietenii să se relaxeze. Iubitorii sporturilor de iarnă nu s-au  putut abţine să schieze nici în zi de sărbătoare. Aşa că, în Sinaia, instalaţiile de transort pe cablu au fost luate cu asalt de turiştii dornici să urce pe munte, la Cota 2000. Aici, încă se mai schiază în condiţii optime. Chiar dacă, în staţiunile montane este primăvară, pe munte schiorii s-au putut bucura în voie de zăpadă pe schiuri sau pe placa de snowboard.
Şi pârtiile pentru săniuş au fost pline cu prichindei dornici de disctracţie, dar şi cu adulţi care au cobort în voie pe covorul alb. Cei mai îndrăzneţi au zburat în prima zi de Paşti cu parapanta. Senzaţiile sunt extraordinare la înălţime, iar peisajul fantastic.
După ce s-au distrat pe pârtii sau s-au plimbat pe traseele montane, turiştii au poposit la cabane, acolo unde au fost aşteptaţi cu tot felul de preparate tradiţionale. Miel la ceaun, drob, cozonac şi ouă roşii. De pe mese nu au lipsit nici paharele cu vin sau ţuica fiartă.
Cabanele de pe munte au fost pline până spre seară. Turiştii care au urcat pe munte, la Cota 2000, spun că au avut parte de un Paşte deosebit. Au preferat ca ziua să se relaxeze în aer liber şi să admire peisajul de la înălţime.
httpv://www.youtube.com/watch?v=rTtpS_hIXdw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co