Actualitate

Sfaturi de la pompierii sinaieni

Pompierii sinăieni au avut, în primele trei luni ale anului, o serie de intervenţii: de la descarcerări şi stingeri de incendii până la salvări de animale şi intervenţii în zone inundate. Coşurile şi burlanele de fum defecte au constituit principala cauză a producerii incendiilor, urmată de instalaţiile electrice defecte şi de ţigări lăsate la întâmplare.
În următoarele zile, datorită timpului frumos şi a minivacanţei de sărbători, foarte multe persoane vor alege să facă un grătar în aer liber. Conducerea Detaşamentului de Pompieri din Sinaia vă sfătuieşte să fiţi atenţi, deoarece dacă nu respectaţi anumite reguli elementare, în orice moment se poate produce un incendiu de vegetaţie.
Pompierii sinăieni vă mai sfătuiesc să aveţi grijă atunci când veţi merge la slujba din noaptea de înviere. Pentru a feri sfintele lăcaşuri de incendii, este bine să fim prevăzători, pentru ca viaţa noastră să nu fie primejduită iar bunurile din jurul nostru să nu fie mistuite de flăcări. Evitaţi supraaglomerările din biserici şi ţineţi o distanţă sigură faţă de cei din faţa dvs. De asemenea, nu folosiţi sisteme de protecţie la lumânări confecţionate din hârtie sau folii de plastic.
httpv://www.youtube.com/watch?v=xb6yvyWFIeM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co