Actualitate

AU SCAPAT CA PRIN MINUNE

Doi tineri au scapat ca prin urechile acului azi-noapte dupa ce masina lor a fost lovita in plin de un tren pe raza statiunii Busteni. Soferul nu s-a incadrat bine la o trecere de cale ferata iar autoturismul a ramas blocat intre sine.

Imediat ce si-a dat seama ca nu mai poate porni dintre sinele de cale ferata, soferul si pasagera din dreapta au coborat din masina. Tanarul a sunat la 112 incercand sa opreasca trenul care se auzea in departare dar a fost prea tarziu. Trecatorii au incercat sa-l ajute pe sofer sa impinga masina dintre sine, insa n-au mai avut timp: un tren de marfa a izbit-o in plin si a impins-o cateva zeci de metri pe calea ferata.

Tanarul isi cumparase masina doar de cateva zile si aproape ca nici nu a avut timp sa se bucure de ea. Ii pare rau dupa ea, dar este fericit ca a scapat cu viata.

In urma accidentului tanara aflata in dreapta a suferit un atac de panica si a primit ingrijiri medicale. Pompierii din Sinaia s-au chinuit aproape o ora sa scoata masina de pe sine.

In urma accidentului masina a fost distrusa aproape in totalitate, locomotiva trenului marfar a suferit avarii dar a putut pleca mai departe iar un tren de pasageri care circula de la Bucuresti la Targu-Mures si a reusit sa opreasca la timp a avut o intarziere de aproximativ 30 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co