Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Aurul le-a adus calificarea la Campionatul European!

La Stara Zagora, în Bulgaria, a avut loc Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori. În cadrul competiţiei, patru sportivi de la CSM Ploieşti și unul de la CSS Ploiești au contribuit într-o manieră importantă la palmaresul de medalii obţinut de România în probele de ştafetă.
Cei patru sportivi ai CSM-ului au fost însoţiţi la competiţie de secretarul general al Federației, Augustin Iancu, şi de antrenorul Robert Munteanu. Astfel, Petre Rezmiveş şi Costin Homiuc au făcut parte din ştafeta de aur de la 4×100 metri, „tricolorii” reuşind să se impună şi să se califice pentru Campionatul European de la Berlin, din luna august.
La rândul lor, Cristian Radu şi Constantin Andonii au fost membri ai ştafetei de 4×400 metri, care a obţinut medalia de argint, reuşind, la rândul lor, să se califice pentru competiţia europeană din Germania.
La această performanță a contribuit și David Năstase, de la Clubul Sportiv Școlar, elevul profesoarei Maria Andrei.
Tot cei de la CSS s-au remarcat, dar la o întrecere desfășurată pe stadionul Iolanda Balaș Soter din Capitală. În cadrul Finalei Campionatului Național pentru juniori categoria 3, atleții ploieșteni, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină două titluri de vicecampioni ai României în probele de ștafete. La ștafeta 4 x 100 m, Andrei Toma, David Gudi, Andrei Niculiță și Andrei Patrichi au reușit să intre în posesia medaliilor de argint. Iar cealaltă ștafetă, modificată din cauza unor accidentări, a reușit să dea lovitura. În componența Alex Blănaru, Leo Coancă, Ruben Chivi, Andrei Toma, echipa ploieșteană s-a mobilizat exemplar și a produs surpriza, reușind să urce pe treapta a doua a podiumului de premiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co