Actualitate

Cine este vinovat în cazul băiatului care și-a violat fratele de patru ani

Cazul băiatului de 15 ani care și-a violat fratele de patru ani a reușit să cutremure întreaga comunitate din comuna prahoveană Balta Doamnei. Pe de o parte, nimic nu a anunțat nenorocirea care urma să se întâmple, dar pe de altă parte semnalele devierii comportamentului la acest adolescent au existat din plin.

Cu o mamă plecată de dimineața până seara, la serviciul de la Aeroportul Otopeni, și cu un tată plecat la muncă în Anglia, băiatul de 15 ani a fost lăsat prea mult timp singur cu fratele lui. Mai mult decât atât, anul trecut, adolescentul a intrat prin efracție într-o casă din comună, unde a stat două zile și a mai comis mici infracțiuni care au alertat reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului.
Primarul comunei spune că nici mama adolescentului și nici oamenii din Balta Doamnei nu mai vor să-l vadă acolo. De rușine, mama băiatului nici nu a mai ieșit din casă, însă nimeni nu și-ar dori să fie în locul ei. Acum, violatorul a fost prins și urmează să suporte consecințele faptelor sale.
Dacă expertiza psihiatrică pe care i-o vor face la Spitalul Voila va stabili că adolescentul a avut discernământ la momentul comiterii infracțiunii abominabile, acesta va răspunde penal pentru faptele sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co