Actualitate

Banda unu de pe Republicii, blocată sfidător în fața Poliției Locale

Traficul de pe Bulevardul Republicii din Ploiești nu poate fi fluidizat. Poliția Locală este neputincioasă în fața parcărilor ilegale care blochează banda unu de mers. Și asta pentru că în acea zonă nu există indicatorul “oprirea interzisă”, care ar permite agenților Poliției Locale să aplice amenzi.
O altă anomalie pe care puțini o cunosc este provocată de legislația aberantă. Astfel că, potrivit reglementărilor în vigoare, agenții Poliției Locale nu pot aplica amenzi pentru autoturismele parcate ilegal decât dacă îi prind pe șoferi în mașină. Singurele opțiuni în aceste cazuri sunt ca polițiștii locali să aștepte chiar și ore întregi lângă mașini până la venirea șoferilor sau să solicite SGU pentru blocarea roților. Chiar și cu aceste piedici, Poliția Locală a desfășurat astăzi o amplă acțiune de control pentru a depista autoturismele parcate neregulamentar.
În doar două ore, polițiștii locali au aplicat astăzi 12 amenzi pentru parcare neregulamentară, în valoare totală de 3.480 de lei. Luna trecută, Biroul Rutier al Poliției Locale a aplicat 274 de amenzi, în valoare de peste 76.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co