Actualitate

”Cadouri” pentru fericitul eveniment

Ai învins una din favoritele la titlu, primești întăriri. Antrenorul Astrei, Marius Măldărășanu, a avut parte de un ”botez” perfect în prima ligă. Echipa care joacă la Giurgiu și se antrenează la Ploiești a bătut FCSB-ul, iar Măldărășanu a primit noi jucători după fericitul eveniment. Un fundaș central și un mijlocaș ofensiv, ambii de origine franceză.

Apărătorul Mike Cestor şi mijlocaşul Dylan Bahamboula au semnat contracte valabile pentru următoarele trei sezoane cu clubul Astra. Ei deja se antrenează sub comanda lui Marius Măldărăşanu și vor debuta, oficial, în perioada următoare.

Bahamboula este fost internaţional francez de juniori, acesta jucând pentru ţara care dă campioana mondială la mai multe naționale de juniori și tineret. La seniori, fotbalistul de 23 de ani a optat pentru naționala Republicii Kongo. În CV-ul său apar 15 meciuri şi un gol marcate în Ligue 1. De-a lungul timpului el a evoluat la Dijon, Monaco, Ajaccio şi FC Paris. Mike Cestor are 26 de ani, ultima dată a evoluat în Franţa, în ligile inferioare la SAS Epinal, dar are în CV și câteva echipe engleze.

Jucătorul de culoare este venit de săptamâna trecută la Ploiești, remarcându-se printr-un fizic impunător. Conducerea clubului a anunțat că Măldărășanu va avea parte și de alte achiziții. Oficialii astriști, încurajați de succesul împotriva FCSB-ului, au declarat că își doresc ca Astra să câștige din nou campionatul. Dacă nu în acest sezon, cu siguranță în următorul. În runda următoare, trupa lui Măldărășanu va juca, sâmbătă seara, în deplasare, la Politehnica Iași.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co