Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Bani pentru rezultate

A început să se vadă, ce-i drept, puţin, lumina de la capătul tunelului, pentru echipa Unirea Câmpina. Dacă la un moment dat se vorbea despre mutarea echipei la Băicoi, iată că acum lucrurile stau puţin mai bine. În plină criză financiară a apărut un om care vrea să ajute echipa cu bani, bani care sunt mai mult decât necesari, având în vedere faptul că sunt probleme financiare de rezolvat. Printre cei care se bucură de apariţia noului finanţator, se numără şi Mara, cel care împreună cu Bogdan au pus echipa pe picioare. Pentru ei Dan Enescu este omul potrivit la locul potrivit. Şi în momentul potrivit.
Dan Enescu vine cu bani. Are de gând să facă treabă. Dar vrea să vadă că şi jucătorii fac tot ceea ce se poate pe teren. Îşi vor salariile, vor prime? Nimic mai simplu: meciuri câştigate!
Jucătorii echipei Unirea Câmpina s-au întâlnit cu noul finanţator la Casa Tineretului şi au aflat ce se vrea de la ei: dacă nu promovarea în divizia C, măcar situarea pe unul din primele trei locuri în clasament.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co