Sport

O noua echipa

A dispărut de pe firmament echipa Poiana Câmpina, cunoscută în ultima perioadă drept FCM Câmpina. 86 de ani de tradiţie. Tradiţie pe care câţiva oameni de afacere cin Câmpina doresc să o reînvie. O echipă 100% pentru iubitorii de fotbal câmpineni. Aşa că s-au întâlnit şi au stat de vorbă. Va exista CSM Câmpina? Unii oameni de afaceri cred că da! Unii sunt puţin sceptici dar sunt de acord să ajute în promovarea acestui proiect. Deşi este doar o încercare! Cu toate acestea, Virgil Guran consideră că şansele de reuşită sunt mari.
Este aşteptat şi sprijinul administraţiei locale. Oamenii de afaceri vor pune bani. Vor să-i sprijine pe copii care doresc să facă sport. Şi cine ştie, să ajungă la un moment dat chiar şi în echipa naţională. Dar pentru asta este nevoie să se şi facă ceva.
S-au întâlnit şi au stat de vorbă. Ideea deja există. Nu doar fotbal! Ci şi alte sporturi. Momentan au fost cooptaţi în acest proiect dar câţiva oameni de afaceri. Oameni care au bani. Oameni care au şi copii, copii care ar trebui să facă sport. A durat ceva timp până când cei care pot face ceva în privinţa sportului s-au hotărât să facă ceva pentru cei mai mici câmpineni. Poate că „se va lega ceva”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co