Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Baschetbalistii au completat vitrina

CSU Asesoft Ploiesti are vistieria interna completa. Campiona a devenit supercampioana dupa ce a castigat SuperCupa Romaniei. Astfel vitrina cu trofee a formatiei ploiestene a devenit completa datorita acestui trofeu. CSU Ploiesti a luat si SuperCupa datorita victoriei, 73 la 57, reusita impotriva Energiei Rovinari. Pivotul Gerald Lee a jucat pentru prima oara in noul sezon si a facut-o cu eficienta.

Lee a fost cel mai bun marcator al ploiestenilor cu 14 puncte si 9 recuperari in timp ce gorjenii l-au avut pe Darby cosgeterul SuperCupei cu 24 de puncte. Burlacu spune ca au fost foarte motivati pentru castigarea trofeului iar Dado Arnautovic se bucura ca succesul a venit si datorita unei aparari care a primit sub 60 de puncte. Este primul trofeu al sezonului, dar si o premiera pentru toti componentii formatiei ploiestene.

Dupa cucerirea trofeului, antrenorul Dado Arnautovic impreuna cu jucatorii au cinstit performanta cu bere fiind bucurosi ca au inceput noul campionat cu doua victorii si o SuperCupa. Dupa acest succes, baietii lui Arnautovic merg la un turneu amical in Polonia, iar la intoarcere vor afla si adeversarii din EuroCup.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co