Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Bautura si volanul

Aceasta a fost reacţia, una de stupoare, a unui angajat de la IRA SA Câmpina, care s-a trezit că maşina sa, o Dacie de culoare verde, staţionată pe trotuar, a fost făcută aproape pulbere în urma unui accident rutier. Imediat după ce participanţii la trafic au sunat 112, forţele de intervenţie s-au deplasat pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Poliţie, ambulanţe, descarcerarea şi autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă. În ideea că este posibil ca una dintre maşini să fie cuprinsă de flăcări.
Şoferul din Audi, un tânăr de 32 de ani a fost scos din maşină şi transportat la Spitalul municipal Câmpina. În acest timp toată lumea încerca să afle ce s-a întâmplat. Cum de a ajuns autoturismul pe trotuar? I s-a făcut rău şoferului? În nici un caz! În urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că tânărul avea o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se pare că aburii băuturii l-au făcut să scape maşina de sub control, să urce pe trotuar şi să facă zob Dacia.
Din fericire în momentul în care maşina de producţie germană a ajuns pe trotuar… nu trecea nici un pieton. Aşa, singurul care a suferit răni uşare este şoferul „consumator de alcool”. Pentru fapta sa el se va alege cu dosar de cercetare penală şi va deveni pieton.
httpv://www.youtube.com/watch?v=rfNitm_9JLw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co