Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Blocat in casa

Un echipaj SMURD, autospeciala de descarcerare şi poliţia au plecat în trombă către cartierul Turnătorie, din Câmpina, în dimineaţa zilei de 28 ianuarie, după ce au fost anunţaţi prin intermediul serviciului 112 că un bătrân, de 78 de ani, a rămas blocat în apartamentul său, situat la etajul 3, în blocul cu numărul 10. Ajunşi la faţa locului pompierii militari au încercat mai întâi să urce cu o scară de la etajul 2 în apartamentul lui Mihai Niţă. Din nefericire nimeni nu a răspuns la uşă. Apoi au încercat să coboare pe o frânghie de pe bloc. Nici această variantă nu a putut fi pusă în practică. În tot acest timp fiul bătrânului şi pompierii încercau să vorbească cu Mihai Niţă.
Singura variantă rămasă la îndemâna pompierilor a fost spargerea uşii, uşă dotată cu 4 sisteme de închidere. O misiune care nu s-a dovedit deloc uşoară. După mai bine de 15 minute, folosind 2 răngi, pompierii au reuşit să intre în casă. Bătrânul zăcea pe hol.
Imediat personalul medical de pe echipajul SMURD i-au acordat îngrijiri medicale bătrânului. S-a dovedit că starea lui nu era chiar atât de gravă, lucru care l-a făcut pe fiul său să refuze transportarea la Spitalul Municipal Câmpina.
Nu puţine au fost cazurile în care câmpinenii au solicitat ajutorul pompierilor pentru a intra sau ieşi din apartamente dotate cu uşi de ultimă generaţie. Şi de fiecare dată s-a dovedit că spargerea unei astfel de uşi este o sarcină dificilă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=pOTYz2rK5hU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co