Actualitate

Cautarile continua la Busteni

Căutările profesorului Laurenţiu Preda continuă în Buşteni. O echipă formată din poliţişti, jandarmi montani şi agenţi comunitari au luat astăzi la pas mai multe locuri din pădure, dar şi clădiri părăsite. Bărbatul de 38 de ani a dispărut de acasă pe 4 ianuarie, iar de atunci nu a mai fost de găsit. Până acum, oamenii legii l-au cautat în fiecare zi, însă nici urmă de el. Din declaraţiile apropiaţilor, echipa operativă special constituita a aflat că Laurenţiu Preda avea probleme de sănătate şi că şi-ar fi exprimat intenţia la un moment dat să-şi pună capăt zilelor. Tot de la familie, au mai aflat că profesorului îi plăcea să se plimbe pe la marginea pădurii din Buşteni şi că era un om introvertit.
Poliţiştii, jandarmii şi agenţii comunitari il cauta pe barbat de zile in sir. Au ajuns si la cabanele de pe platoul Bucegilor, insa nu au dat de el.
Laurentiu Preda este profesor de geografie la cele doua scoli  din Busteni şi acum este cautat in toata tara. Are 1,90 inaltime, constitutie atletica, este tuns scurt si are ochii caprui. În tot oraşul Buşteni au fost lipite afişe, iar cei care au cel mai mic indiciu despre bărbat pot suna la Poliţie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=nyJRKN2W2us

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co