Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Blocuri de necesitate

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:RO;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Au dispărut bulinele roşii! Un aspect cunoscut de administraşia locală din Câmpina, un aspect care este, de fapt, doar de formă. Nu se ştie cine, dar se bănuieşte că locatarii celor 9 blocuri din Câmpina care sunt trecute la gradul 1 de risc în caz de cutremur, au înlăturat bulinele roşii, în speranţa că vor putea vinde apartamentele care nu sunt tocmai bune de scos pe piaţă. Asta în condiţiile în care ordonanţa guvernului, referitoare la consolidarea blocurilor, emisă în urmă cu 14 ani, are efecte…doar teoretice.
Cum cetăţenii din cele 9 blocuri nu vor să-şi părăsească locuinţele, pentru a fi efectuate lucrările de refacere a structurilor de rezistenţă, şi varianta ca administraţia locală să dea în judecată asociaţiile de proprietari, nu a mai rămas decât varianta construirii unor blocuri de necesitate, în care să fie mutaţi cei care locuiesc în blocurile cu risc maxim în caz de cutremur.
Ideea construirii unor blocuri de necesitate este bună. Poate în acest fel oamenii care locuiesc în blocurile cu bulină roşie, buline care au dispărut de mult timp, vor putea fi convinşi să se mute pentru o perioadă. Este o idee. Rămâne de văzut dacă va putea fi pusă în practică.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co