Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Boxer de mondial cu perspective olimpice

Boxul ploieștean are din nou un sportiv calificat la Campionatul Mondial de Tineret. Este vorba despre Gabriel Șchiopu, de la Clubul Sportiv Petrolul. Șchiopu va concura la Mondialul din luna august care se va desfășura în Ungaria. Pugilistul își dorește enorm să urce pe podiumul de premiere. Mai ales că o eventuală medalie înseamnă automat calificarea la Jocurile Olimpice din 2020.
Gabriel are o pasiune pe care au avut-o boxeri celebri ca Mike Tyson și Adrian Diaconu. Gabi crește porumbei împreună cu tatăl său. El vrea să se miște în ring așa cum zboară porumbelul.
Cea mai mare bucurie a boxerului este atunci când vine acasă cu medaliile și le arată familiei. Mai are trei frați, unul din ei fiind tot pugilist, și două surori. Pe cea mai mică o răsfață cu medaliile care au devenit adevărate jucării pentru fetița de 3 ani.
Printre cei mai emoționați de calificarea la Mondialul de tineret a fost și antrenorul Ion Moroiță. Maestrul spune despre cel poreclit ”Pitbull” că poate fi un urmaș al lui Adrian Diaconu, mai ales că Gabi este următorul, după fostul campion mondial, care a reușit performanța la acest nivel în boxul prahovean. Moroiță îl va însoți pe Gabi la Budapesta și pentru că este un oraș care îi poartă noroc.
România are patru boxeri calificați la Campionatul Mondial. Toți la categorii diferite, dar cu șanse la medalii.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co