Actualitate

Atleții ploieșteni, campioni și vicecampioni balcanici

Atleții ploieșteni David Năstase și Mihai Pîslaru au fost printre cei mai buni sportivi ai României la Balcaniadă, desfășurată recent.
Ei au reușit să urce de două ori pe podiumul de premiere. Chiar în prima zi a competiției, David a obținut medalia de bronz în proba de 400 m, iar Mihai l-a urmat cu o evoluție care i-a adus medalia de aur.
Sportivul cu dublă legitimare CSS Ploiești – CSM București a avut o evoluție foarte bună și în cadrul probei de ștafetă. La 4 x 400 m, echipa României în componența David Năstase, Mihai Lazăr, Mihai Vasiliu, Mihai Pîslaru, a obținut medaliile de argint fiind devansați doar de echipa Turciei.
România a obținut primul loc printr-un alt alergător ploieștean, legitimat însă la CSM București, respectiv Mihai Pîslaru, care a devenit campion balcanic în urma probei de 400 m. Întrecerea s-a desfășurat la Istanbul, în Turcia, fiind a 48-a ediție a Campionatului Balcanic pentru juniori 1 – under 20.
Pe lângă atletul David Năstase, din lotul României a făcut parte și profesoara Maria Andrei, cooptată în staff-ul tehnic al echipei naționale. Pentru Clubul Sportiv Școlar Ploiești urmează, la finele acestei săptămâni, Campionatul Național de Juniori 1, care se va desfășura la Pitești. Antrenorii Maria Andrei și Florin Andrei vor concura cu o trupă formată din 17 sportivi.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co