Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Boxerii din Ploiești nu s-au ’’pitit’’ la Pitești

Pugiliștii de la Clubul Sportiv Petrolul și Clubul Sportiv Municipal Ploiești nu s-au pitit de adversari, în ringul de la Pitești. Ei au încrucișat mănușile în cadrul galei denumită Cupa Argeșului, competiție ajunsă la a cincea ediție.

Pentru cele mai bune locuri de pe podium s-au bătut boxeri de la 15 cluburi din țară. Iar „municipalii” și petroliștii ploieșteni au urcat pe podiumul de premiere. Maestrul Adi Pârlogea și preparatorul Răzvan Constantin, de la CSM, au trimis la luptă trei pugiliști care au reușit să câștige medaliile de argint: la 57 de kilograme, Andrei Dinu, la 60, George Dumitrescu, și la 81, Tony Ioniță.

Maestrul emerit de la Petrolul, Ion Moroiță, a concurat cu patru pugiliști la trei categorii de luptă. Gabriel Șchiopu, Florin Vasile și Ionuț Pârlea, la 56 de kilograme, iar Samuel Gheorghe, la 75 de kilograme. Primii doi, Șchiopu și Vasile, s-au bătut în finală, iar medalia de aur este purtată de Gabi Șchiopu, sportivul mai valoros și mai experimentat.

Tot în ultimul act, ceilalți doi componenți ai Petrolului, Pârlea și Gheorghe, au pierdut. Toți ocupanții primelor trei locuri au primit din partea gazdelor cupe, diplome și medalii.

Întrecerea din Trivale a fost o repetiție și pentru următoarea gală oficială unde atât Petrolul cât și CSM vor lupta în aceași componență, dar mai numeroasă. Săptămâna viitoare, în perioada 8-15 octombrie, va avea loc la Târgu-Mureș Finala Campionatului Național de Tineret.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co