Actualitate

Elevii claselor V-VI vor învăța să se adapteze vieții sociale

Consilierii educativi au în acest an obligația de a le forma elevilor competențe pentru adaptarea la viața socială și integrarea pe piața muncii. Obiectivul este prevăzut în noua programă școlară pentru clasele a V-a și a VI-a. Astăzi, la conferința anuală a coordonatorilor de proiecte și programe educative școlare și extrașcolare, desfășurată la Ploiești, consilierii au aflat și despre o modificare extrem de importantă referitoare la competițiile școlare. Începând din acest an școlar, toate lucrările de la olimpiadele județene vor fi corectate în afara Prahovei.
Pentru săptămâna Școala Altfel, obligatorie în perioada 1 octombrie – 30 mai, la întâlnirea consilierilor educativi au fost invitați parteneri din Poliție, firme de turism, ONG-uri și de la Muzeul de Biologie.
Invitat a fost și directorul Școlii de Flori, Ileana Militaru, care colaborează cu Inspectoratul școlar de aproape cinci ani și care le-a adus elevilor din școlile județului proiectul Comorile Naturii, extrem de apreciat deopotrivă de copii și profesori.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co