Actualitate

Brașovul caută eroi!

Brașovenii cu suflet mare sunt așteptați, pe 12 iunie, la Cursa cu Obstacole a Comunității din cadrul celei de-a treia ediții Brașov Heroes. Este vorba despre un proiect al Fundației Comunitare Brașov, în colaborare cu Asociația Floare de Colt, Carpathian MTB Trails și Primăria Brașov, prin care oamenii sunt invitați să alerge sau să doneze pentru o cauză nobilă.

Cei care doresc să devină eroi, au de ales între a alerga sau a dona pentru cauza aleasă. Prin înscrierea ca alergător 50% din taxa de participare va merge către cauza pe care o susțin. Cei care nu doresc să-și încerce puterile la cursă cu obstacole, dar vor să se implice, pot dona direct pentru cauzele înscrise sau pentru a susține un alergător, așa cum s-a întâmplat și la edițiile precedente.

Organizatorii vor amenaja în Zona de Agrement a Lacului Nouă două trasee de lungimi și dificultăți diferite, cu obstacole pe care eroii trebuie să le depășească. Cursa se adresează atât amatorilor de mișcare, cât și profesioniștilor. În competiție se pot înscrie alergători individuali, echipe de până la 5 membri și familii. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co