Actualitate

Brânză cu iz penal

Patru kilograme de brânză, 2 tone de cărbune sau bani. Sunt șpăgile primite de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 2 Floreşti – Poliţia Comunală Filipeştii de Pădure. Mai mult, ca să le fie probate faptele fără a exista dubii, au fost folosiți și investigatori sub acoperire. Toate acestea apar în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Dosarul a fost trimis în judecată, 2 polițiști fiind acuzați de luare de mită, fals intelectual sau abuz în serviciu.

Potrivit rechizitoriului, unul dintre oamenii legii, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a constatat comiterea de către un șofer a unei contravenţii la regimul rutier şi, în schimbul a patru bucăţi de brânză, a câte 1 kg fiecare, nu i-a aplicat acestuia nicio sancţiune. Iar șirul șpăgilor continuă.

Un alt polițist, a fi primit 100 de lei ca să nu-l sancţioneze pe un șofer care făcuse o depăşire încălcând marcajul longitudinal continuu. Culmea, acel șofer era investigator sub acoperire. Dacă tot a primit banii, omul legii a consemnat, în mod nereal, în procesul verbal că investigatorul sub acoperire nu a semnalizat schimbarea direcţiei de mers. Cazul a fost instrumentat de Direcția Generală Anti-corupție Prahova împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co